Blogging Woman

www.BloggingWoman.com

Deel met vrienden

Als je meer verdieping wilt in de cryptocurrency, is het de mogelijkheid om een cursus te volgen.

Met zo’n cursus leer je de achtergrond van cryptocurrency en hoe je het beste hierin kunt handelen. Dit geeft je veel inzichten en de kans is dan ook groter dat je meer succes zult gaan boeken. Er worden ook gratis cursussen aangeboden, maar bedenk dat in zo’n cursus niet alles wordt behandeld.
Hieronder een aantal cursussen die ik je kan aanraden.

Starten met cryptocurrency?

Via deze link de eerste €1.000,= geen handelskosten bij Bitvavo!!

1.  Alles over Crypto -Masterclass

Dit is een all-in-one cursus. Hij bestaat uit een Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio én een stapel extra e-boeken!
Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 8 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende cursus. Nadat mensen deze cursus hebben gevolgd kunnen ze zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snappen ze ook de achterliggende technologie ervan. Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk. Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

In het portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan.
De Crypto Experts van AllesOverCrypto hebben al eerder succes gehad met het vinden van kleine potentiële munten. Zo waren zij een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Een investering van 100 euro had je al €100.000 kunnen opleveren, klinkt overdreven en toch is het de realiteit.
Ze hebben nu weer nieuwe munten ontdekt en deze zijn samengevoegd tot de Crypto Portfolio 2021. Het product wordt voortdurend geüpdatet, zonder extra kosten te betalen. Het portfolio is zeer populair. Het product wordt dagelijks verkocht en mensen zijn erg enthousiast over het feit dat ze hier direct ook het portfolio voor de aankomende jaren mee kopen.

Crypto Portfolio is eventueel ook los te volgen.

–>  Bezoek hun website voor meer informatie of start direct met hun cursus!  <–

2.  X10 met Crypto

In X10 met crypto streven Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy en Harm van Wijk van Beleggen.com naar een vertienvoudiging binnen een jaar met crypro.

Bij het programma laten we precies zien wat we doen en waarom. De acties zijn eenvoudig kopieren zodat ze een vrij en onafhankelijk leven creëren.

–>  Bezoek hun website voor meer informatie of start direct met hun cursus!  <–

3. Het ALLES-IN-1 Crypto Platform van Nederland

Cryptocursus + Cryptocommunity!

De Cryptocommunity biedt naast de uitgebreide Cryptocursus een actief, veilig en sociaal platform om te leren over cryptocurrencies. Net wat je nodig hebt als je wilt starten met investeren in crypto. De community is een plek met alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

Wat krijg je allemaal in het Alles-in-1 Sociaal Crypto platform?

  • Toegang tot 8 zeer waardevolle modules, van het veilig starten met crypto tot gevorderd portfolio management beheren (hoe investeer ik slim en welke coins moet ik kopen?)
  • Gratis downloads: waaronder de Crypto Portfolio Tracker (t.w.v. €249)
  • Crypto Spotten Checklist (Hoe vind je de 20X coins)
  • Exclusieve community content
  • 24/7 support in de community
  • Veilige leeromgeving

Ben jij al thuis in Crypto?
Heb je al eens een cursus gevolgd? Dan kun je tijdelijk ook alleen toegang tot de community krijgen, dit is dus zónder de cryptocursus.

–>  Bezoek hun website voor meer informatie of start direct met hun cursus!  <–

Deel met vrienden

Meer weten over cryptocurrency?

Download dé gratis cursus of Volg een gratis webinar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *