Blogging Woman

www.BloggingWoman.com

Dé tips om geld te verdienen met crypto’s.


Met de komst van cryptocurrencies is geld verdienen wat makkelijker geworden, hoe breed je dit zou willen aanpakken is aan jou. Er bestaat de mogelijkheid om enkel te investeren naar je toekomst om bijvoorbeeld eerder met pensioen te kunnen gaan, maar zeker ook om een passief inkomen op te bouwen naar jouw digitaal (miljoenen)bedrijf. In cryptoland is er veel mogelijk.

Starten met cryptocurrency?

Via deze link de eerste €1.000,= geen handelskosten bij Bitvavo!!

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrencies is de laatste jaren erg populair geworden. De wereld was best positief verrast toen 1 Bitcoin “ineens” €20.000,= waard was. Dit gaf voor vele hét moment om meer te verdiepen in de cryptocurrency.

Ondernemers binnen de cryptocurrency rijzen te pan uit! Van beleggen in cryptomunten tot het starten van een cryptocurrency exchange. Als je beschikt over een computer en internet kan je online geld verdienen met o.a. crypto.

Hieronder dé voorbeelden hoe je online geld kan verdienen met crypto.

#1.  Beleggen in crypto’s

Iedereen die zich verdiept heeft in cryptocurrency weet dat cryptomunten zullen blijven, maar ook dat de koers kan stijgen en dalen. Net zoals binnen elke vorm van beleggen kan je veel geld verdienen als verliezen, het is een kwestie van beleggen op het juiste moment.

Beleggen in cryptomunten is erg gemakkelijk geworden, je maakt een account aan bij een cryptocurrency exchange – Bijvoorbeeld bij Bitvavo of ByBit – en je bent klaar om de eerste cryptocurrencies te kopen!

Over het algemeen wordt er gekozen om te investeren in verschillende cryptomunten, ze doen research naar welke munt gaat stijgen en wat deze munt in de toekomst zou kunnen gaan brengen.

In deze cryptomunten wordt, op het moment van schrijven, best veel geïnvesteerd. 

#2.  Crypto kopen en verkopen (Trading)

Cryptomunten traden is één van de meest lucratieve manieren om online geld te verdienen met Bitcoin en Altcoins. Dit is slechts met één doel; Winst maken!

Een trader kan winst maken als de koers van crypto’s omhoog gaat, maar ook als hij omlaag gaat (Shorting). Dit is mogelijk op speciale exchanges waar je kan margin traden. ByBit biedt dit bijvoorbeeld aan.

–> Margin trading is een functie die vooral voor geoefende handelaren gebruikt wordt en ook risico’s met zich meebrengt. Het is namelijk de mogelijkheid om met geleend geld te handelen in cryptovaluta, om zo een hefboom te gebruiken of om bepaalde posities in te nemen die je met gewoon kopen en verkopen niet zo eenvoudig kunt bewerkstelligen.

#3.  HODL

HODL ( Hold On Dear Life) lijkt in grote lijnen op trading. Met HODL investeer je in een bepaalde cryptomunt waarvan jij denkt dat die wel eens voor vuurwerk zou kunnen gaan zorgen. Als deze munt inderdaad flink is gestegen en verkoopt deze weer op het juiste moment, dan heb je mooie en flinke winst!

Dit klinkt natuurlijk als trading en dat klopt ook, maar bij HODL houdt je doorgaans de munt langer vast. Voorbeeld; Ehtereum, deze munt had een waarde van ongeveer 30 dollarcent. Middels HODL hebben vele investeerders een flinke winst kunnen slaan, deze munt is nu rond de €2000,= waard!

#4.  Staking

Ligt minen niet binnen jou mogelijkheden, dan is staking wellicht een goede optie. Bij staking heb je geen computers nodig die 24 uur per dag aan staan en daardoor je netwerkbeheerder sponseren. Je kunt tussen de 2% en de 10% rendement ontvangen middels staking op jouw crypto’s!

Staking is het vastzetten van een bepaalde hoeveelheid cryptomunten, hoe meer cryptomunten je vastzet hoe meer kans je hebt om gekozen te worden als validator van het nieuwe block en op die manier het block reward binnen te halen.

Bij Bitvavo kan je bij het aanmaken van je account staking inschakelen, je hoeft er verder niets voor te doen. In het overzicht van de crypto’s kun je duidelijk zien welke crypto’s mee doen aan staking, het is uiteraard aan jou of hierin wilt investeren. Mocht je in deze crypto’s hebben belegd, kun je gewoon de cryptos verkopen mocht je dat willen.

Elke maandag wordt je staking vergoeding automatisch uitgekeerd door Bitvavo.

#5.  Minen

Meehelpen aan het onderhoud en voortzetting van de blockchain kan de manier voor jou zijn om online geld te verdienen.

Met behulp van gespecialiseerde computers bundelen miners samen transacties in een block en proberen deze dan achteraan de blockchain toe te voegen. Om dit te kunnen doen moet je eerst een moeilijke wiskundige puzzel oplossen. De eerste miner die de puzzel op kan lossen krijgt de transactiekosten van de gevalideerde transacties en het block reward.

Het block reward is de compensatie die een miner krijgt voor het toevoegen van het nieuwe block, die compensatie krijgt hij in de interne munt van die blockchain.

Helaas is minen in Nederland niet erg winstgevend vanwege de hoge prijs van de elektriciteit, je computer(s) moeten 24 uur per dag aanstaan om dit te goed te kunnen doen. Mocht je dak vol liggen met zonnepanelen dan kan dit natuurlijk wel erg lucratief zijn.

 

#6.  Yield farming

Yield farming, ook wel liquidity mining genoemd, is een manier om beloningen te generen met cryptocurrency-holdings. Oftewel het vergrendelen van cryptocurrencies en het ontvangen van beloningen.

Door de opkomst van DEFI (Decentralized Finance) in 2020 kwam dit relatief nieuw concept binnen in de blockchain wereld.

In zekere zin kan Yield farming parallel lopen met staking. Er is echter veel complexiteit gaande op de achtergrond. In veel gevallen werkt het met gebruikers die liquiditeitsverschaffers (LP’s) worden genoemd en die geld toevoegen aan liquiditeitspools. 

–> Een liquidity pool is een smart contract dat geld bevat, in ruil voor het verstrekken van liquiditeit aan de pool krijgen LP’s een beloning. Deze beloningen kunnen afkomstig zijn van vergoedingen die worden gegenereerd door het onderliggende DeFi-platform of een andere bron.

Liquidity providers stoppen cryptomunten in een liquidity pool. Deze pool kan vervolgens gebruikt worden door een marktplaats waar gebruikers tokens/coins kunnen lenen, uitlenen en wisselen. Iedereen die deze marktplaats wilt gebruiken moet hier natuurlijk voor betalen. Iedere keer als je leent, uitleent of wisselt betaal je hierop een kleine fee.

Deze fee wordt vervolgens uitbetaald aan de liquidity providers aan de hand van hoeveel liquidity zij hebben verschaft. Hoe meer fondsen jij in de liquidity pool steekt hoe groter jouw deel.

De implementatie van dit concept kan op veel verschillende manieren gebeuren. Ieder crypto project dat yield farming en liquidity pools gebruikt beslist zelf wat voor rendement ze aanbieden. Gebruik makende van de juiste liquidity pools kan deze vorm van online geld verdienen een rendement opleveren van tussen de 5% en de 250% op jaarbasis.

Bij ByBit en Binance is het mogelijk om DeFi-cryptobeloningen te verdienen.

#7.  Programeren crypto trading bot

Het voordeel van de digitale wereld is natuurlijk dat je heel veel kan automatiseren, dus ook het kopen en verkopen van cryptomunten. Met een automatische trading bot koop en verkoop je cryptomunten aan de hand van vooraf gedefinieerde signalen.

Zo’n bot kan iedereen zelf thuis met de juiste kennis programmeren. De truc is niet om hem werkende te krijgen maar wel om hem winstgevend te krijgen. Geld verdienen met bitcoin en altcoins wordt op die manier wel heel makkelijk. Helaas is het programmeren van zo’n bot erg lastig en je weet nooit op voorhand of het winstgevend zal zijn of niet.

Klinkt het automatisch traden interessant, maar zie je het niet zitten om zo’n bot te programmeren? Dan kan Cryptohopper een uitkomst zijn, dit is een platform waar je een trading bot kunt inzetten.

#8.  Je eigen cryptomunt starten

Klinkt misschien erg moeilijk, maar in werkelijkheid valt dat best mee. Dit komt doordat bijna alle projecten van de cryptocurrencies open source zijn. Het creëren van een bedrijf rondom je nieuwe cryptomunt is het moeilijkste.

Om een cryptomunt te starten heb je uiteraard een goed idee nodig, waar je veel nieuwe investeerders en blockchain in mee kunt krijgen. Je zal een crypto token moeten maken door de blockchain technologie te gebruiken, bijvoorbeeld van Ethereum. Dit kan je in een paar uurtjes hebben gedaan. 

#9.  Een crypto exchange lanceren

Mocht je meer geld willen verdienen is het misschien wel een idee om je eigen crypto exchange te starten. Houdt er wel rekening mee dat dit niet zo simpel is als het misschien klinkt. Er komt veel technologie bij kijken, het platform moet ik immers vlot en veilig verlopen. Ga je dit laten bouwen door een erkend bedrijf, reken er dan op dat dit je minimaal een paar ton tot een miljoen euro’s kan gaan kosten!

De verwachting is dan wel dat je dit snel terug verdiend kan hebben, een omzet van 1 miljard in een jaar tijd is niet ondenkbaar. Hier staat er natuurlijk wel tegenover dat je platform in trek moet zijn, zonder klanten geen inkomsten uiteraard.

Wat ook een mogelijkheid kan zijn is om een futures exchange te starten voor uitsluitend Nederlandse investeerders. Je kunt een deal met de overheid maken dat als iedere keer iemand iets koopt of verkoopt er een klein percentage als belasting wordt afgehouden. Bijvoorbeeld bij online poker wordt dit al zo gedaan.

#10.  Affiliate Marketing

Als laatste, maar zeker niet minderwaardig, Affiliate Marketing is erg lucratief!

Hieronder wat suggesties wat je toe kan passen.

Crypto Exchanges

Door mensen door te verwijzen naar crypto exchanges kan jij daarvoor commissie ontvangen. Het kost jou niets, maar het kan je best veel opleveren. Zolang de mensen zich via jou hierbij hebben aangesloten ontvang jij commissie, levenslang dus!

Niet alle exchanges hebben een (lucratief) affiliate programma. Wil je bij een exchange aanmelden om hun alleen te promoten, onderzoek dan eerst of ze wel een affiliate programma hebben en jij je hierin kunt vinden.

Om je research te besparen som ik hier wat interessante exchanges op wat zeker de moeite is om je bij aan te sluiten;

–> Een partner van ByBit krijgt een commissie van 30% iedere keer als een doorverwezen gebruiker koopt of verkoopt. Beslist die gebruiker om ook partner te worden? Dan krijg je nog eens 10% commissie op iedere gebruiker die hij of zij doorverwijst.

Cursussen

Er zijn vele cursussen in de omloop over cryptocurrency, dit is ook een heel goed programma om te promoten. Via PayPro kun je diverse cursussen promoten, maar bijvoorbeeld ook boeken. Cryptomaan heeft dit bijvoorbeeld in hun assortiment.

De commissie via PayPro is variërend, maar in hun overzicht staat duidelijk vermeld hoeveel commissie je kan ontvangen.

Hardware Wallet

Het is erg aan te raden om je crypto’s goed te beveiligen, een hardware wallet is dan ook zeker aan te raden. Cryptomaan heeft diverse producten en hebben ook een affiliate programma. Het is zeker de moeite waard om hen te promoten.

Een partner van Cryptomaan krijgt een commissie van 6% op iedere verkoop. 

 

Hopelijk heb ik je hiermee wat duidelijkheid kunnen geven, succes met de start naar jouw kapitaal!

Deel met vrienden

Meer weten over cryptocurrency?

DOE DE CURSUS BIJ; ALLES OVER CRYPTO!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *