Blogging Woman

Bitcoin, Ethereum, Cardano, VeThor Token, VeChain, Holo - Blogging Woman

Starten met cryptocurrency?

VIA DEZE LINK DE EERSTE €1.000,= GEEN HANDELSKOSTEN BIJ BITVAVO!!

Welke crypto gaat er stijgen en moet ik kopen?


Welke crypto gaat er stijgen? Welke crypto moet ik kopen? Dat zijn eigenlijk wel één van de meest gestelde vragen in ‘Crypto-land’, hieraan hangt meestal nog de vraag…Welk platform (exchange) kan ik het beste gebruiken, daar ben ik in mijn vorige blog al wat op ingegaan. Nu wil ik het over de eerste twee vragen hebben.

Welke crypto je het beste kunt kopen kan ik natuurlijk niet voor je beslissen, maar ik kan je wel een beeld geven wat momenteel de populaire crypto’s zijn en waar (veel) verwachting van is. Ik heb zelf enige tijd de koersen bijgehouden, voordat ik mijn eerste aankopen heb gedaan.

Onderstaand een overzicht van 10 crypto’s die allemaal simpel te koop zijn via Bitvavo, ook bij Binance zijn ze te koop alleen kan dit platform ingewikkelder zijn voor een beginner.


Cardano (ADA)

Cardano is een van de grootste concurrenten van Ethereum, het is een ander soort munt dan de meeste digitale munten. Dit doordat hij is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke feedback. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd ruim 2000% gestegen!

VeThor Token (VTHO)

VeThor Token is op het moment één van de meest populaire crypto’s van dit moment, doordat hij blijft ontwikkelen en met nieuwe partnerships blijft komen. VeThor Token staat niet stil en komt regelmatig met nieuwe updates uit, op het moment van schrijven is hij net als Cardano in een jaar tijd ruim 2000% gestegen!

VeChain (VET)

Er is een grote kans dat VeChain explosief gaat stijgen, de technologie achter hem lost echt problemen op en hierdoor zullen steeds meer bedrijven in de toekomst gebruik van hem gaan maken. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd 1800% gestegen!

Holo (HOT)

Van Holo zijn er ook hoge verwachtingen en optimistische voorspelling, dit is terug te zien in de stijging. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd ruim 1300% gestegen!

Ethereum (ETH)

Ethereum is na de Bitcoin de bekendste cryptomunt en wordt door velen gezien als de moderne versie van Bitcoin. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd ruim 900% gestegen.

Registreren, kopen en verkopen

Doe je makkelijk bij Bitvavo

Ethereum Classis (ETC)

Ethereum Classic (ETC) is een “hard fork” van Ethereum en is steeds populairder aan het worden. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd ruim 800% gestegen.

Aave (AAVE)

Over Aave wordt een hoge stijging op de lange termijn verwacht, het zou dan de moeite waard zijn om ook hierin te investeren. De verwachting is dat het dit jaar een beter jaar zal gaan worden, aangezien alle nieuwe ontwikkelingen. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd 600% gestegen.

Chainlink (LINK)

Chainlink was de best presterende munt van 2019 en de eerste helft van 2020, hij was toen op 1 januari slechts €0,25 waard. Op het moment van schrijven is hij nu ruim €23,00 waard en is in een jaar tijd ruim bijna 600% gestegen.

Ripple (XRP)

Van deze munt is gebleken dat die gevoelig is op de media, hij is een aantal keren positief in de media geweest en dit was duidelijk terug te zien in de koersstijging. Het is momenteel rustig op het gebied van ontwikkelingen, maar er staan nieuwe ontwikkelingen te wachten. De verwachting is groot dat dit dan een flinke koersstijging gaat worden, de munt staat nu nog laag. Mocht je er in geloven dan is dit erg gunstig om (flink) in te slaan, je zou zomaar een flinke klapper kunnen maken! Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd bijna 300% gestegen.

Bitcoin (BTC)

De Bitcoin is natuurlijk niet weg te denken, dit is natuurlijk de ‘vader van crypto-land’. Doordat hij al jaren bekend is, is er dan ook veel vertrouwen in de munt en wordt er nog veel in geïnvesteerd. Op het moment van schrijven is hij in een jaar tijd ruim 200% gestegen.


Overtuigd of toch eerst de koersen in de gaten houden voordat je tot een koop overgaat?

Bij o.a. Bitvavo en Binance kan je gratis registreren en de koersen volgen of meteen overgaan tot je eerste investering!

Als laatste wil ik nog de tip meegeven om enkel te investeren wat je kunt missen.

Deel met vrienden

Meer weten over cryptocurrency?

DOE DE CURSUS BIJ; ALLES OVER CRYPTO!

2 gedachten over “Welke crypto gaat er stijgen en moet ik kopen?”

  1. Hi!
   Sorry for the late response, but thanks for your comment 🙂

   I think that we (can) learn something every day, whether it is not from your own experience or from others.

   Good luck with your website, I hope it can help a lot of people.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *