Blogging Woman

- www.BloggingWoman.com

Wat houdt Affiliate Marketing in?


Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in affiliate marketing, (online) geld verdienen of op zoek naar een bijbaan in de vorm van thuiswerk. Deze aanname doe ik op het feit dat je dit bericht bent gaan lezen.

Affiliate marketing is dé manier om een inkomen te genereren wanneer jou het uitkomt!
Om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing, is het wel zo handig om te weten wat het is.
Affiliate marketing is het een vorm van online marketing, waarmee mensen commissie kunnen ontvangen voor het promoten van producten en diensten. Die commissie is erg wisselend, aangezien elk bedrijf kan vaststellen hoe hoog de verdiensten kunnen zijn. Iemand die geld verdiend met affiliate marketing wordt ook wel een Affiliate of Publisher genoemd. Als je het goed aanpakt kan je hieraan een erg goed maandsalaris verdienen, dat klinkt vast als muziek in je oren!

Voor bedrijven (ook wel merchant genoemd) is affiliate marketing erg aantrekkelijk, hun product(en) wordt breed online aangeprezen en er zit bijna geen prijskaartje aan. Ik hoor je afvragen hoe dit kan. Dat zit zo; aangezien dit concept werkt op een no-cure, no-pay principe. Dat wil zeggen dat er pas een uitbetaling plaats vind als er daadwerkelijk een geslaagde conversie is ontstaan. Een bedrijf kan zelf een affiliate programma hebben of zich aanmelden bij een partnerprogramma als merchant.
Plug&Pay is een goed alternatief! Naast dat ze een betaalpagina en upsells aanbieden hebben ze ook affiliate marketing software. Met de affiliate marketing software van Plug&Pay kunnen ze affiliates in staat stellen om producten op commissiebasis (no-cure, no-pay) te verkopen. Deze producten komen in de marketplace van Plug&Pay te staan.

Om als affiliate geld te kunnen verdienen met affiliate marketing kan je je eigen aanmelden bij affiliate-programma’s. Dit kun je o.a. doen bij;

Wat ik al eerder had benoemd zijn er bedrijven die hun eigen affiliate programma hebben. Binnen de cryptocurrency zijn dat bijvoorbeeld Cryptohopper of Cryptomaan.

Als je door een programma/merchant bent geaccepteerd krijg je een affiliate link. Met deze link kan je producten en/of diensten promoten.

Dit zijn eigenlijk de belangrijkste stappen die je als eerste zou moeten maken.

 

Wil je meer informatie hoe je die gevulde bankrekening kunt krijgen middels affiliate marketing? In deze blog is er wat meer diepgang gegeven.

Internet Succes Gids - www.BloggingWoman.com

Voordat ik ben gestart met affiliate marketing, heb ik het boek van Jacko Meijaard gelezen. Ik kan het je aanraden!

Bestel of lees er meer over.

Deel met vrienden

Starten met Affiliate Marketing?

Lees hier alles over de Affiliate Marketing Revolutie
Plug&Pay - www.BloggingWoman.com
PayPro - www.BloggingWoman.com -

TradeTracker - www.BloggingWoman.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *